Alexandra Andronic

Alexandra Andronic

În căutările sale de oameni înzestrați, Scândură a întâlnit-o pe Alexandra Andronic, studentă în anul I în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, ce dorește să își facă o carieră în domeniul financiar bancar, dar cu o pasiune aparte față de artă.


Alexandra este o fată visătoare, ce de mic copil a luat pentru prima dată pensula în mână și a înțeles că asta îi e vocația – a înfrumuseța lumea cu operele sale. Ea ne-a dezvăluit: „Această pasiune mi s-a transmis genetic, pentru că provin dintr-o familie de oameni talentați, cu toate acestea, însă, desenul a rămas doar la nivel de hobby”. Cu această ocazie ea ne-a povestit: „Mama a fost ghidul meu spre o ocupație în artă, fiind susținerea mea și aportul în ceea ce ține de explicații referitoare la cum ar fi mai bine să fac anumite lucruri.”


Părinții sunt mereu alături de ea și îi hrănesc entuziasmul pentru această formă a artei, prin oferirea instrumentelor de lucru și studiilor necesare, Scândură rămânând plăcut surprins de relația părinte – copil ce este înfiripată în această familie frumoasă și plină de surprize.

Odată cu procurarea primei tablete grafice, Alexandrei i-a răsărit ideea de a-și întemeia propria afacere, iar primul lucru pe care a dorit să îl reproducă, a fost un portret. La întrebarea de ce a ales această ramură a desenului, ea i-a șoptit lui Scândură micul ei secret: „Orele mele preferate la școala de arte erau cele în care desenam portrete. De atunci le desenez în continuu, imortalizez oameni frumoși cunoscuți și necunoscuți.”. Acest lucru l-a convins pe Scândură că fiecare dintre orele petrecute în artă, nu a fost o pierdere de timp, acestea fiind doar niște pași mici către performanțele pe care le are în ziua de azi.
După prima lucrare vândută, a înțeles ce schimb energetic și spiritual are loc între clienții săi și ea. Toate acele conversații cu stabilirea preferințelor sunt pentru ea o plăcere, unde fiecare dorință este lege.

Alexandra, fiind deschisă, cu Scândură, a mai adăugat: „Sinceră să fiu, cu fiecare recompensă financiară, primesc și una spirituală – admirație și inspirație din partea oamenilor, iar eu pun toată dragostea și sufletul în fiecare lucrare. A fost foarte surprinzător pentru mine, să îmi dau seama ce schimb energetic și spiritual are loc, de fapt, din moment ce pasiunea mea a început să îmi aducă profit. Ce s-a întâmplat de fapt? M-am convins încă o dată de „prețul” moral și fundamental pe care îl are arta pentru mine.

Până acum, nu am stabilit un preț al artei pentru cei din jur, ba din contra, l-am stabilit abia acum chiar și pentru mine, în calitate de creator. Acest lucru mă face să mă mișc înainte, fiind prea mare, e prea vital să nu renunț.”.

Cu aceste dezvăluiri s-a încheiat interviul Alexandrei, față de care Scândură a rămas încântat și împlinit, formându-și concluzia finală că „Talentul este ceea ce ni s-a făcut în secret și pe care îl relevăm fără să știm”.

De la acest interviu, Scândură a plecat cu un cadou – propriul său portret și vrea să vă amintească, că pentru vizionarea mai multor opere și pentru comenzi, Alexandra vă așteaptă pe profilul ei de Instagram