Andreea Scripcă

Andreea Scripcă

Săptămâna aceasta, Scândură a făcut cunoștință cu Andreea Scripcă, studentă în anul II la Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași.

Aceasta afirmă că este pasionată de fotografie din clasa a VIII-a, modul prin care această pasiune a început fiind dintr-o pură întâmplare. Andreea a realizat că fotografia reprezintă de fapt pasiunea și refugiul ei. Părinții studentei au observat atracția pe care o manifestă față de acest lucru și s-au hotărât să o înscrie la un curs de fotografie: „M-am bucurat enorm că ai mei credeau în mine și mă susțineau în această privință”, ne relatează ea.
Începând cu anul 2016, aceasta și-a creat o pagină de Instagram pentru a-și expune fotografiile, unde încearcă să transpună cele mai originale creații pe care le-a realizat. „Mereu vreau să învăț lucruri noi și să mă dezvolt cât mai mult”, motiv pentru care tânăra este într-un proces de continuă formare. Arta fotografiei este un domeniu dinamic, ce necesită o învățare și perfecționare într-un mod permanent.

„Acesta ar fi rezumatul poveștii mele cu fotografia. Cea mai mare dorință a mea este ca pe viitor, să îmi deschid propriul studio de fotografie. Nișa care mă atrage pe mine e reprezentată de pozele de tip portret și mă simt înnebunită de chipurile frumoase ale tuturor, iar prin lucrările mele doresc ca fiecare poză a mea să exprime o poveste.”

Scândură a rămas plăcut uimit de povestea Andreei și vă invită să apreciați munca ei, pe rețelele de socializare Facebook și Instagram.