Consiliul Director

Consiliul Director

Conducerea este capacitatea unei persoane de a-i motiva pe alții prin acțiunile sale,

pentru a ajunge la un nivel mai înalt de realizare.

Președinte

Sebastian Moldovan

Telefon: 0757 814 662

Mail: presedinte@lse.ro

Student în anul III, specializarea Marketing, în cadrul facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. „Basti” este o persoană prietenoasă, muncitoare și perfecționistă. Încă din liceu a gustat din viața de voluntar și de atunci a simțit că voluntariatul este pentru el. Devotamentul și seriozitatea de care dă dovadă îl ajută să realizeze tot ce își propune.

Motto: „Ai încredere și acționează ca și cum ar fi imposibil să eșuezi.”

Secretar General

Denis-Iulian Darie

Telefon: 0740 519 137

Mail: secretar.general@lse.ro

Student în anul III, specializarea Statistică și Previziune Economică, în cadrul facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Denis a fost ghidat în primii pași de studenție de către voluntarii LSE, simțind încă de atunci că ajutorul necondiționat, dăruirea și implicarea cu care a fost întâmpinat trebuie să reprezinte pilonii pe care se va baza și studenția lui.

Ambițios, muncitor, cu dorință de implicare, pregătit să învețe și să se perfecționeze, este motivat să lase o amprentă pozitivă în viața tuturor persoanelor cu care intră în contact.

Motto: „Keep on dreaming.”

Vicepreședinte relații interne

Constantin-Cosmin Capraru

Telefon: 0763 136 033

Mail: vice.interne@lse.ro

Student în anul III la specializarea Marketing, în cadrul Facultăți de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Cosmin este o persoană dedicată în tot ceea ce face. A reușit să se integreze în familia LSE și să se facă remarcat prin activitatea sa în cadrul asociației. A interacționat cu Liga Studenților Economiști încă din 2019, când a participat la Universitatea de Vară pentru Elevi „EconomIS”, unde au început să apară primele sentimente față de asociație. Aceste sentimente au luat amploare de la începutul drumului său în asociație și până în prezent.

Motto: „Și când nu mai poți, mai poți un pic!”

Vicepreședinte relații Externe

Ștefana Popa

Telefon: 0773 714 011

Mail: vice.externe@lse.ro

Studentă în anul III, specializarea Marketing, în cadrul Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor Iaşi. Ştefana a intrat în lumea voluntariatului încă din liceu, implicându-se în orice proiect care îi oferea oportunitatea de a-şi pune în valoare spiritul creativ. Personalitatea ei colorată o determină să nu se sfiască din a ieşi în evidență.

Motto: „Dacă devii de neatins, nici tu nu poți atinge.”

Vicepreședinte Reprezentare Studențească

Denisa Cucoș

Telefon: 0758 132 069

Mail: vice.reprezentare@lse.ro

Studentă în anul II, specializarea Management, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Cu o personalitate caldă și prietenoasă, Denisa emană o energie pozitivă care îi inspiră pe cei din jur. Este mereu dornică să ofere o mână de ajutor celor în nevoie și să contribuie la îmbunătățirea comunității în care trăiește.

Motto: „Problemele sunt doar un prilej să ne punem la treabă și să găsim soluții!”

Coordonator departament Resurse Umane

Nicoleta Frasin

Telefon: 0725 477 408

Mail: resurse.umane@lse.ro

Studentă în anul II, specializarea Economie și Afaceri Internaționale, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor Iași. Nicoleta este o fire prietenoasă căreia îi place să ajute alte persoane. O minte creativă datorită hobby-urilor pe care le practică, o persoană ce depune efort și suflet în tot ceea ce face. Determinată să își lase amprenta asupra voluntarilor și să creeze un viitor cât mai bun Ligii.

Motto: „Through love all is possible!”

Coordonator departament Fundraising

Teodora Nicu

Telefon: 0746 490 161

Mail: fundraising@lse.ro

Studentă în anul I la Master, specializarea Managementul Proiectelor, din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Teodora este o persoană organizată, atentă la detalii și perfecționistă. Dorința sa de a împărtăși cunoștințele acumulate în timpul experienței sale în asociație a condus-o să candideze pentru o funcție de conducere. Este dedicată să asigure o conducere financiară de încredere și să contribuie semnificativ la succesul și creșterea LSE.

Motto:  „Don`t let your fear decide your fate!” – Shalane Flanagan

Coordonator departament Marketing&Relații Publice

Raluca Balan

Telefon: 0749 350 677

Mail:marketing.pr@lse.ro 

Studentă în anul II, specializarea Economie și Afaceri Internaționale, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor Iași. Despre Raluca nu sunt multe de spus, important de știut este sufletul ei plin de bunătate, dornic să îi ajute întâi pe toți și apoi pe ea însăși. O fire muncitoare și devotată, va fi gata mereu să doboare munți dacă e nevoie. Liga Studenților Economiști e precum o familie și în orice familie copilul crește în iubire și recunoștință, așa se întâmplă și în cazul ei.

Motto: „Be the reason someone believes in good people!

Coordonator departament Design grafic

Amalia-Georgiana Sandu

Telefon: 0748313291

Mail: design.grafic@lse.ro

Studentă în anul III, specializarea Management, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Amalia este o persoană prietenoasă și devotată muncii sale, ce crede că cel mai bun mod de a ajunge la visul tău și ca acesta să devină realitate trebuie să crezi în tine și în energia ta. După asta s-a ghidat și Amalia, care acum este unul dintre cei mai implicați voluntari ai asociației.

Motto: „Oportunitățile nu bat la ușă, le creezi tu însuți.”

Coordonator departament proiecte

Daria Roman

Telefon: 0753 516 015

Mail: proiecte@lse.ro

Studentă în anul II, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Ambiția și implicarea de care a dat dovadă încă de la primul său proiect, au ajutat-o să devină cea mai bună versiune a ei. Daria recunoaște că studenția ei nu ar fi fost la fel fără LSE și fără voluntariat.

Motto: „Pentru a fi de neînlocuit trebuie să fii mereu diferită!”