Consiliul Director

Consiliul Director

Conducerea este capacitatea unei persoane de a-i motiva pe alții prin acțiunile sale,

pentru a ajunge la un nivel mai înalt de realizare.

Președinte

Patriciu Roșață

Telefon: 0744 143 587
Mail: presedinte@lse.ro

Student în anul III, specializarea Marketing, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Patriciu este o persoană dedicată cauzei, adaptabilă și încrezătoare în puterea pe care o deține noua generație. Cititul, călătoriile, șahul, vizionarea de filme sau seriale și fitness-ul, sunt câteva dintre pasiunile ce-i dau energia fără de care nu ar putea fi la fel de productiv în mișcarea studențească. A început activitatea în sfera reprezentării studențești în octombrie 2019, când a aderat la LSE. A ocupat în perioada 2020-2021 funcția de Coordonator al Departamentului de Fundraising, iar din 2021 și-a asumat un mandat de Președinte.

Motto: „Oamenii cu cele mai mari succese nu sunt norocoși; ei fac ceva diferit de toți ceilalți.” – Tony Robbins
Vicepreședinte relații interne

Denisa-Mihaela Tună

Telefon: 0720 181 988
Mail: vice.interne@lse.ro

Studentă în anul III, specializarea Economie și Afaceri Internaționale, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Datorită caracterului prietenos, săritor și spiritului critic dezvoltat, Denisa a devenit un voluntar remarcabil care a adus un aport considerabil și s-a implicat în permanență, fiind o persoană de nădejde. Între 2020-2021 a ocupat funcția de Coordonator al Departamentului Educațional.

Motto: „If You want to fly, You must give up to everything that weights You down.
Vicepreședinte relații Externe

Georgiana Niculeasa

Telefon: 0762 020 051
Mail: vice.externe@lse.ro

Studentă în anul III, specializarea Marketing, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Consideră voluntariatul ca fiind un factor important în dezvoltarea sa personală și profesională. Odată cu înscrierea la facultate a și descoperit asociația, prin intermediul voluntarilor. Nici nu a stat pe gânduri și a aderat imediat. În perioada 2020-2021 a ocupat funcția de Coordonator al Departamentului de Artă și Creație.

Motto: „Orice simplitate este o complexitate rezolvată.
Secretar General

Gabriela-Ramona Lazar

Telefon: 0740 091 480
Mail: secretar.general@lse.ro

Studentă în anul II, specializarea Management, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Încă de la începutul studenției și-a dorit să facă voluntariat, astfel, fără ezitare s-a înscris în asociație. Implicarea și devotamentul de care a dat dovadă au ajutat-o să se dezvolte atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Motto: „Cel mai mic act de bunătate valorează mai mult decât cea mai mare intenție.
Coordonator departament educațional

Petronela Cadar

Telefon: 0743 596 057

Mail: educational@lse.ro

Studentă în anul I, specializarea Management, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Seriozitatea, ambiția și implicarea de care a dat dovadă încă de la aderarea în asociație, au ajutat-o să își depășească fricile devinind în fiecare zi, cea mai bună versiune a ei însăși. Motivația Petronelei vine din dorința de a ajuta studenții din cadrul FEAA să își cunoască drepturile și obligațiile și de a inspira voluntarii spre a deveni vocea propriei generații.

Motto: „Is it better to light a candle than curse the darkness.” – Eleanor Roosevelt

Coordonator departament Resurse Umane

Cohal Matei

Telefon: 0741 604 031

Mail: resurse.umane@lse.ro

Student în anul II, specializarea Management, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Matei este o persoană foarte prietenoasă, care își dorește să își lase amprenta în viața tuturor. Lucrul esențial care îl ajută în a fi foarte activ în cadrul Ligii este sportul, un hobby fără de care nu ar putea trăi. A început activitatea de voluntariat în 2020, urmând ca în 2022 să candideze pentru postul de Coordonator al Departamentului de Resurse Umane și să-l obțină.

Motto: „Cel mai fericit om e acela care face fericiți un număr cât mai mare de oameni.”
Coordonator departament Fundraising

Marian Iftodi

Telefon: 0772 146 862
Mail: fundraising@lse.ro

Student în anul III, specializarea Management, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Marian este pasionat de fotografie, prietenos, sociabil și muncitor, iar odată cu începerea studenției și-a dorit să facă parte din familia LSE ca să poată ajuta cât mai multe persoane. Prin devotamentul și implicarea de care dă dovadă, reușește să-și îndeplinească obiectivele și nimic nu îl oprește să-și creeze momente unice în cadrul asociației.

Motto: “Whatever you decide to do, make sure it makes you happy.
Coordonator departament Marketing&Relații Publice

Alexandru Blanari

Telefon: 0754 910 500
Mail: marketing.pr@lse.ro

Student în anul II, specializarea Economie și Afaceri Internaționale, în cadrul facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Alex, o fire ambițioasă și perfecționistă, s-a lăsat copleșit de ritmul în care îl ademenea viața de voluntar în cadrul LSE, astfel dorind mereu să se implice în cât mai multe activități. A dobândit o experiență vastă pe parcursul proiectelor din care a făcut parte și a decis să candideze pe o funcție de conducere din dorința de a dezvolta noi abilități atât sie însuși, cât și voluntarilor din departamentul pe care îl ghidează.

Motto: „Scânteia poți s-o stingi călcând-o în picioare; De-o lași, n-o mai poți stinge cu apa unui râu.
Coordonator departament Design grafic

Nectarie-Rareș Rusu

Telefon: 0723 756 953
Mail: design.grafic@lse.ro

Student în anul II, specializarea Informatică Economică, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Necty, așa cum este cunoscut, s-a remarcat prin implicarea de care a dat dovadă, fiind devotat proiectelor ce au depins de el. Viziunea sa asupra materialelor grafice și creativitatea pe care a prezentat-o prin intermediul lor, l-au făcut să vrea mai mult de la el, ocupând acum o funcție în cadrul Consiliului Director.

Motto: „Nu uita că ceea ce ai finalizat, nu ceea ce ai început, contează cel mai mult în viață.
Coordonator departament proiecte

Cosmin-Vasile Solovăstru

Telefon: 0738 912 029
Mail: proiecte@lse.ro

Student în anul III, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Recunoaște că experiența oferită de o asociație studențească este un „must have” pentru timpul parcurs într-o facultate. Seriozitate, perseverența, creativitatea și implicarea de care a dat dovadă în LSE, l-au ajutat în crearea prieteniilor de lungă durată și i-au oferit o mulțime de oportunități, printre care se numără și postul actual, prin care dorește să aducă un aport valoros asociației.

Motto: „I’m not a traitor to my class. I am just an extreme example of what a working man can achieve.
Coordonator departament Artă și Creație

Andreea-Mădălina Ghebîrsină

Telefon: 0751 430 322
Mail: arta@lse.ro

Studentă în anul II, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Cu toții știm că partea reală a lucrurilor nu se împacă atât de bine cu cea imaginară a acestora, însă Andreea face acest lucru posibil. Contabilitatea scoate la iveală partea organizată, formală și realistă a ei, pe când poeziile, și activitățile de voluntariat în care se implică, îi scot la iveală latura sensibilă, ambițioasă și sociabilă. Îi place să socializeze și să dea din puținul pe care îl are, atât material, cât și moral, mai departe.

Motto: „Eu singură nu pot schimba lumea, dar pot arunca o piatră în apă pentru a crea mai multe valuri.” – Maica Tereza