Consiliul Director

Consiliul Director

Conducerea este capacitatea unei persoane de a-i motiva pe alții prin acțiunile sale,

pentru a ajunge la un nivel mai înalt de realizare.

Președinte

Netu Ștefan-Robert

Telefon: 0761 881 304

Mail: presedinte@lse.ro

Motto: “Nu poţi lăsa urme în nisip atâta timp cât stai jos.

Student în anul III, specializarea Informatică Economică, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Ștefan a fost întotdeauna dedicat apărării și promovării intereselor studenților considerând că aceștia reprezintă viitorul societății din România, iar vocea lor trebuie auzită.

Vicepreședinte relații interne

Curcă Sofia-Bianca

Telefon: 0758 917 773

Mail: vice.interne@lse.ro

Motto personal: „Am multe supărări în viață, dar gura mea nu știe nimic, ea zâmbește mereu.

Studentă în anul III, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Sofia Curcă a activat de la începutul studenției sale în cadrul LSE, aducând un aport de implicare și voie bună. Firea ei deschisă și aptitudinile remarcabile au ajutat-o în timpul funcției de Coordonator al Departamentului Educațional (2019-2020), iar în momentul actual, ocupă funcția de Vicepreședinte Relații Interne.

Vicepreședinte relații Externe

Robuleț Irina

Telefon: 0739 118 009

Mail: vice.externe@lse.ro

Motto: „Poți face întotdeauna mai mult decât ai crezut.

Studentă în anul III, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Irina Robuleț și-a adus mereu aportul în cadrul asociației, dând dovadă de implicare și responsabilitate pe parcursul activității sale atât ca membru în cadrul Departamentului de Artă și Creație, cât și pe parcursul a celor două mandate în cadrul Consiliului Director.

Secretar General

Mihăilă Andy-Marian

Telefon: 0749 289 541

Mail: secretar.general@lse.ro

Motto personal: „Nimic nu se întâmplă fără vreun motiv anume.

Student în anul II, specializarea Marketing, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Încă din primele zile de studenție Mihăilă Andy Marian a decis să intre în familia LSE, fiind mereu persoana deschisă la noi oportunități și noi experiențe. Firea lui ordonată și realistă l-au ajutat nespus în funcția de Secretar General.

Coordonator departament educațional

Tună Denisa-Mihaela

Telefon: 0720 181 988

Mail: educational@lse.ro

Motto personal: „ If You want to fly, You must give up to everything That weights You down.

Studentă în anul II, specializarea Economie și Afaceri Internaționale, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Datorită caracterului prietenos, săritor și spiritului critic dezvoltat, Tună Denisa-Mihaela a devenit un voluntar remarcabil ce a adus un aport și implicare în permanență, fiind un voluntar de nădejde.

Coordonator departament Resurse umane

Iftimia Paul-Constantin

Telefon: 0752297362

Mail: resurse.umane@lse.ro

Motto: “Ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate.”

Student în anul II la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor, Paul mereu a fost preocupat de motivarea studenților și de buna dispoziție a acestora. Se interesează mereu de evoluția membrilor din asociație pentru ca aceștia să se poată dezvolta cât mai mult. Firea sa carismatica și plină de energie, totodată liniștitoare și calmantă ajută la menținerea unei atmosfere cât mai bună în asociația Liga Studenților Economiști.

Coordonator departament Fundraising

Roșață Patriciu

Telefon: 0744 143 587

Mail: fundraising@lse.ro

Motto: “The only time success comes before work is in the dictionary.

Student în anul II, specializarea Marketing, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Plin de entuziasm și dorință de implicare, a intrat în familia LSE încă de la începutul studenției, dedicându-se scopului pe care îl are asociația.

Coordonator departament Marketing&Relații Publice

Fluture Mihaela

Telefon: 0755 637 790

Mail: marketing.pr@lse.ro

Motto personal: „Inteligența înseamnă adaptare.

Studentă în anul II, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Mihaela Fluture s-a evidențiat, în permanență, cu creativitatea, perseverența și implicarea revăzută atât în cadrul proiectelor coordonate/implicate, cât și în cadrul campaniilor de promovare.

 
Coordonator departament Design grafic

Borosan Marta-Miruna

Telefon: 0757 435 040

Mail: design.grafic@lse.ro

Motto: „Trăiește-ți viața după propriile reguli și nu regreta nimic!

Studentă în anul III, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Borosan Marta Miruna și-a evidențiat aptitudinile încă din primul proiect la care s-a implicat, iar din acel moment, a fost un om de bază în cadrul LSE. Firea ei punctuală și meticuloasă a ajutat în dezvoltarea asociației, în special pe partea de promovare.

Coordonator departament proiecte

Abalași Daniel

Telefon: 0742 704 482

Mail: proiecte@lse.ro

Motto personal: „Luptă pentru a primi ceea ce-ți place sau vei fi forțat să-ți placă ceea ce primești.

Student în anul III, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Dorința de muncă și implicare l-a evidenția pe Daniel, iar după doi ani de activitate, acesta are dorința să-și pună în practică abilitățile, ocupând funcția de Coordonator al Departamentului de Proiecte.

Coordonator departament Artă și Creație

Niculeasa Georgiana

Telefon: 0762 020 051

Mail: arta@lse.ro

Motto: „Orice simplitate este o complexitate rezolvată.

Studentă în anul II, specializare Marketing, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași.

Consideră voluntariatul ca fiind un factor important în dezvoltarea sa personală și profesională. Odată cu venirea la facultate și a descoperit asociația, prin intermediul voluntarilor, nici nu a stat pe gânduri și s-a înscris imediat.