Consiliul Director

Consiliul Director

Conducerea este capacitatea unei persoane de a-i motiva pe alții prin acțiunile sale,

pentru a ajunge la un nivel mai înalt de realizare.

Președinte

Alexandru Blanari

Telefon: 0754 910 500

Mail: presedinte@lse.ro

Student în anul III, specializarea Economie și Afaceri Internaționale, în cadrul facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Alex, o fire ambițioasă și perfecționistă, s-a lăsat copleșit de ritmul în care îl ademenea viața de voluntar în cadrul LSE, astfel dorind mereu să se implice în cât mai multe activități. A dobândit o experiență vastă pe parcursul proiectelor din care a făcut parte și a decis să candideze pe o funcție de conducere din dorința de a dezvolta noi abilități atât sie însuși, cât și voluntarilor din departamentul pe care îl ghidează.

Motto: „Scânteia poți s-o stingi călcând-o în picioare; De-o lași, n-o mai poți stinge cu apa unui râu.

Secretar General

Gabriela-Ramona Lazar

Telefon: 0740 091 480

Mail: secretar.general@lse.ro

Studentă în anul III, specializarea Management, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Încă de la începutul studenției și-a dorit să facă voluntariat, astfel, fără ezitare s-a înscris în asociație. Implicarea și devotamentul de care a dat dovadă au ajutat-o să se dezvolte atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Motto: „Cel mai mic act de bunătate valorează mai mult decât cea mai mare intenție.

Vicepreședinte relații interne

Nectarie-Rareș Rusu

Telefon: 0720 181 988

Mail: vice.interne@lse.ro

Student în anul III, specializarea Informatică Economică, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Necty, așa cum este cunoscut, s-a remarcat prin implicarea de care a dat dovadă, fiind devotat proiectelor ce au depins de el.

Motto: „Nu uita că ceea ce ai finalizat, nu ceea ce ai început, contează cel mai mult în viață.

Vicepreședinte relații Externe

Mihaela Tostogan

Telefon: 0755 309 296

Mail: vice.externe@lse.ro

Studentă în anul III, specializarea Finanțe și Bănci, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Mihaela este o persoană prietenoasă, deschisă și pasionată de teatru și arte plastice. Recunoaște că studenția ei ar fi fost un loc sumbru fără voluntariat și fără LSE. Dezvoltarea și experiența pe care a dobândit-o în cadrul asociației o motivează să se implice și să contribuire în amplasa o mică pată verde în viața viitorilor voluntari.

Motto: „Dacă ei îți spun că e imposibil înseamnă că e imposibil pentru ei, nu pentru tine.

Vicepreședinte Reprezentare Studențească

Daria-Sabina Lupașcu

Telefon: 0754 467 606

Mail: vice.reprezentare@lse.ro

Studentă în anul II, specializarea Business Administration, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Daria este pasionată de dezbateri, de acumularea de experiențe noi și de mișcarea studențească. Și-a dorit să facă parte din familia LSE încă de la începutul studenției, iar proiectele și oamenii au făcut-o să aspire la un post în Consiliul Director, de unde speră să îndrume și să fie de ajutor câtor mai mulți studenți.

Motto: „Fortune favors the bold”

Coordonator departament educațional

Petronela Cadar

Telefon: 0743 596 057

Mail: educational@lse.ro

Studentă în anul II, specializarea Management, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Seriozitatea, ambiția și implicarea de care a dat dovadă încă de la aderarea în asociație, au ajutat-o să își depășească fricile devinind în fiecare zi, cea mai bună versiune a ei însăși. Motivația Petronelei vine din dorința de a ajuta studenții din cadrul FEAA să își cunoască drepturile și obligațiile și de a inspira voluntarii spre a deveni vocea propriei generații.

Motto: „Is it better to light a candle than curse the darkness.” – Eleanor Roosevelt

Coordonator departament Resurse Umane

Matei Cohal

Telefon: 0741 604 031

Mail: resurse.umane@lse.ro

Student în anul III, specializarea Management, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Matei este o persoană foarte prietenoasă, care își dorește să își lase amprenta în viața tuturor. Lucrul esențial care îl ajută în a fi foarte activ în cadrul Ligii este sportul, un hobby fără de care nu ar putea trăi. A început activitatea de voluntariat în 2020, urmând ca în 2022 să candideze pentru postul de Coordonator al Departamentului de Resurse Umane și să-l obțină.

Motto: „Cel mai fericit om e acela care face fericiți un număr cât mai mare de oameni.”

Coordonator departament Fundraising

Sebastian Moldovan

Telefon: 0757 814 662

Mail: fundraising@lse.ro

Student în anul II, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Seriviciilor, în cadrul facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. „Basti” este o persoană prietenoasă, muncitoare și perfecționistă. Încă din liceu a gustat din viața de voluntar și de atunci a simțit că voluntariatul este pentru el. Devotamentul și seriozitatea de care dă dovadă îl ajută să realizeze tot ce își propune.

Motto: „Ai incredere și acționează ca și cum ar fi imposibil să eșuezi.”

Coordonator departament Marketing&Relații Publice

Ștefana Popa

Telefon: 0773 714 011

Mail: marketing.pr@lse.ro

Studentă în anul II, specializarea Marketing, în cadrul Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor Iaşi. Ştefana a intrat în lumea voluntariatului încă din liceu, implicându-se în orice proiect care îi oferea oportunitatea de a-şi pune în valoare spiritul creativ. Personalitatea ei colorată o determină să nu se sfiască din a ieşi în evidență.

Motto: „Ce spun oamenii morți că au făcut nu va fi niciodata adevărul absolut.”

Coordonator departament Design grafic

Cosmin Capraru

Telefon: 0763 136 033

Mail: design.grafic@lse.ro

Student în anul II la specializarea Marketing, în cadrul Facultăți de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Cosmin este o persoană dedicată în tot ceea ce face. A reușit să se integreze în familia LSE și să se facă remarcat prin activitatea sa în cadrul asociației. A interacționat cu Liga Studenților Economiști încă din 2019, când a participat la Universitatea de Vară pentru Elevi „EconomIS”, unde au început să apară primele sentimente față de asociație. Aceste sentimente au luat amploare de la începutul drumului său în asociație și până în prezent.

Motto: „Și când nu mai poți, mai poți un pic!”

Coordonator departament proiecte

Roberto Borhan

Telefon: 0757 732 739

Mail: proiecte@lse.ro

Student în anul III, specializarea Management, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Roberto este o persoană implicată în tot ceea ce își propune. Sinceritatea, perseverența, sociabilitatea și spiritul critic sunt câteva din atuurile care îl determină. Este capabil să izbândească orice provocare, dând dovadă de spirit de echipă și creativitate.

Motto: „Be the change you want to see in the world.” – Mahatma Gandhi