Consiliul Director

Consiliul Director

Conducerea este capacitatea unei persoane de a-i motiva pe alții prin acțiunile sale,

pentru a ajunge la un nivel mai înalt de realizare.

Președinte

Patriciu Roșață

Telefon: 0744 143 587
Mail: presedinte@lse.ro

Student în anul III, specializarea Marketing, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Patriciu este o persoană dedicată cauzei, adaptabilă și încrezătoare în puterea pe care o deține noua generație. Cititul, călătoriile, șahul, vizionarea de filme sau seriale și fitness-ul, sunt câteva dintre pasiunile ce-i dau energia fără de care nu ar putea fi la fel de productiv în mișcarea studențească. A început activitatea în sfera reprezentării studențești în octombrie 2019, când a aderat la LSE. A ocupat în perioada 2020-2021 funcția de Coordonator al Departamentului de Fundraising, iar din 2021 și-a asumat un mandat de Președinte.

Motto: „Oamenii cu cele mai mari succese nu sunt norocoși; ei fac ceva diferit de toți ceilalți.” – Tony Robbins
Vicepreședinte relații interne

Denisa-Mihaela Tună

Telefon: 0720 181 988
Mail: vice.interne@lse.ro

Studentă în anul III, specializarea Economie și Afaceri Internaționale, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Datorită caracterului prietenos, săritor și spiritului critic dezvoltat, Denisa a devenit un voluntar remarcabil care a adus un aport considerabil și s-a implicat în permanență, fiind o persoană de nădejde. Între 2020-2021 a ocupat funcția de Coordonator al Departamentului Educațional.

Motto: „If You want to fly, You must give up to everything that weights You down.
Vicepreședinte relații Externe

Georgiana Niculeasa

Telefon: 0762 020 051
Mail: vice.externe@lse.ro

Studentă în anul III, specializarea Marketing, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Consideră voluntariatul ca fiind un factor important în dezvoltarea sa personală și profesională. Odată cu înscrierea la facultate a și descoperit asociația, prin intermediul voluntarilor. Nici nu a stat pe gânduri și a aderat imediat. În perioada 2020-2021 a ocupat funcția de Coordonator al Departamentului de Artă și Creație.

Motto: „Orice simplitate este o complexitate rezolvată.
Secretar General

Gabriela-Ramona Lazar

Telefon: 0740 091 480
Mail: secretar.general@lse.ro

Studentă în anul II, specializarea Management, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Încă de la începutul studenției și-a dorit să facă voluntariat, astfel, fără ezitare s-a înscris în asociație. Implicarea și devotamentul de care a dat dovadă au ajutat-o să se dezvolte atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Motto: „Cel mai mic act de bunătate valorează mai mult decât cea mai mare intenție.
Coordonator departament educațional

Camelia-Maria Cazacu

Telefon: 0728 461 836
Mail: educational@lse.ro

Studentă în anul III, specializarea Informatică Economică, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Este profund motivată de oamenii din asociație, pentru că aceștia emană o energie pe care, după spusele ei, nu crede că ar fi întâlnit-o în alt loc. Își dorește să dea mai departe tot ce a învățat pe parcursul implicării ei în cadrul LSE, să inspire la rândul ei tinerii spre a deveni cea mai bună variantă a lor și să realizeze lucruri care vor fi de neuitat.

Motto: „Be a voice, not just an echo!
Coordonator Interimar Departament Resurse Umane

Roxana Mogoșescu

Telefon: 0748 756 657
Mail: resurse.umane@lse.ro

Studentă în anul II, specializarea Administrație Publică, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor. Roxana este o persoană comunicativă, deschisă și mereu gata să fie alături de cei din jurul ei. Secretul ei este diplomația, din acest motiv este și o bună mediatoare. Este pasionată de plimbările în ploaie, citit, cactuși și tot ce ține de comunicare. Energia pozitivă și zâmbetul sunt atuurile pe care le poartă cu ea zi de zi, încercând să le imprime și oamenilor ce apar în viața ei. Datorită membrilor din asociație a reușit să își depășească fricile, să iubească voluntariatul și să se dedice lucrurilor frumoase din viață.

Motto: „If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”
Coordonator departament Fundraising

Marian Iftodi

Telefon: 0772 146 862
Mail: fundraising@lse.ro

Student în anul III, specializarea Management, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Marian este pasionat de fotografie, prietenos, sociabil și muncitor, iar odată cu începerea studenției și-a dorit să facă parte din familia LSE ca să poată ajuta cât mai multe persoane. Prin devotamentul și implicarea de care dă dovadă, reușește să-și îndeplinească obiectivele și nimic nu îl oprește să-și creeze momente unice în cadrul asociației.

Motto: “Whatever you decide to do, make sure it makes you happy.
Coordonator departament Marketing&Relații Publice

Alexandru Blanari

Telefon: 0754 910 500
Mail: marketing.pr@lse.ro

Student în anul II, specializarea Economie și Afaceri Internaționale, în cadrul facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Alex, o fire ambițioasă și perfecționistă, s-a lăsat copleșit de ritmul în care îl ademenea viața de voluntar în cadrul LSE, astfel dorind mereu să se implice în cât mai multe activități. A dobândit o experiență vastă pe parcursul proiectelor din care a făcut parte și a decis să candideze pe o funcție de conducere din dorința de a dezvolta noi abilități atât sie însuși, cât și voluntarilor din departamentul pe care îl ghidează.

Motto: „Scânteia poți s-o stingi călcând-o în picioare; De-o lași, n-o mai poți stinge cu apa unui râu.
Coordonator departament Design grafic

Nectarie-Rareș Rusu

Telefon: 0723 756 953
Mail: design.grafic@lse.ro

Student în anul II, specializarea Informatică Economică, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Necty, așa cum este cunoscut, s-a remarcat prin implicarea de care a dat dovadă, fiind devotat proiectelor ce au depins de el. Viziunea sa asupra materialelor grafice și creativitatea pe care a prezentat-o prin intermediul lor, l-au făcut să vrea mai mult de la el, ocupând acum o funcție în cadrul Consiliului Director.

Motto: „Nu uita că ceea ce ai finalizat, nu ceea ce ai început, contează cel mai mult în viață.
Coordonator departament proiecte

Cosmin-Vasile Solovăstru

Telefon: 0738 912 029
Mail: proiecte@lse.ro

Student în anul III, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Recunoaște că experiența oferită de o asociație studențească este un „must have” pentru timpul parcurs într-o facultate. Seriozitate, perseverența, creativitatea și implicarea de care a dat dovadă în LSE, l-au ajutat în crearea prieteniilor de lungă durată și i-au oferit o mulțime de oportunități, printre care se numără și postul actual, prin care dorește să aducă un aport valoros asociației.

Motto: „I’m not a traitor to my class. I am just an extreme example of what a working man can achieve.
Coordonator departament Artă și Creație

Andreea-Mădălina Ghebîrsină

Telefon: 0751 430 322
Mail: arta@lse.ro

Studentă în anul II, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Cu toții știm că partea reală a lucrurilor nu se împacă atât de bine cu cea imaginară a acestora, însă Andreea face acest lucru posibil. Contabilitatea scoate la iveală partea organizată, formală și realistă a ei, pe când poeziile, și activitățile de voluntariat în care se implică, îi scot la iveală latura sensibilă, ambițioasă și sociabilă. Îi place să socializeze și să dea din puținul pe care îl are, atât material, cât și moral, mai departe.

Motto: „Eu singură nu pot schimba lumea, dar pot arunca o piatră în apă pentru a crea mai multe valuri.” – Maica Tereza