Departamente

Departamente

Munca în echipă este cea care îi face pe oamenii obişnuiţi capabili de rezultate neobişnuite.

Departamentul Educațional are ca obiectiv identificarea și rezolvarea problemelor cu care se confruntă studenții din cadrul FEAA. Ca membru al acestui departament, vei învăța cum să îți identifici drepturile și obligațiile stipulate în Statutul Studentului, cum să întocmești un studiu de caz și să analizezi rezultatele obținute, să îți susții punctul de vedere în cadrul dezbaterilor. Prin participarea la ședințele le acestui departament, vei avea acces la informații și persoane capabile de a te putea ajuta în rezolvarea problemelor sau a încălcării drepturilor tale de student. Prin urmare, dacă te consideri o persoană cu spirit civic dezvoltat, atunci departamentul Educațional este cel mai potrivit pentru tine.

Departamentul de Resurse Umane se bazează pe dezvoltarea personală a membrilor atât prin implicarea acestora în proiecte și dezbateri (cu teme precum public speaking, leadership, comunicare eficientă), cât și integrarea lor în procesul de recrutare a membrilor noi. Procesul fiind unul obiectiv, asigurând o legătură între voluntarii din întregul LSE.

În cadrul acestui departament, membrii pot lua parte la organizarea de teambuilding-uri, training-uri, seri sociale, reușind să dobândească abilități în lucrul cu oameni, să își atingă potențialul printr-o continuă dezvoltare și implicare activă în activitățile de motivare și cunoaștere din cadrul ședințelor de departament.

Departamentul de Fundraising are ca obiect de activitate identificarea potenţialilor sponsori şi colaboratori ai organizaţiei şi încheierea unor parteneriate cu aceştia, în vederea atragerii resurselor financiare, materiale și logistice necesare unei bune desfăşurări a proiectelor organizate. Punctele esențiale ale membrilor din cadrul acestui departament sunt reprezentate de puterea de convingere, perseverență, abilitățile de negociere şi comunicare. În acest departament vei învăța cum să faci față situaților limită, să relaționezi cu oameni de afaceri din mediul de afaceri ieșean și cum “să vinzi batiste în vreme de criză”.

Vrei să-ți clădești o afacere încă de pe băncile facultății? Hai alături de noi și te vom învăța cum să găsești primii investitori.

Departamentul de Marketing și Relații Publice are ca obiectiv promovarea asociației și, implicit, a proiectelor marca LSE atât prin intermediul rețelelor de socializare (Facebook, Instagram, site), cât și prin relaționarea cu mass-media. În cadrul departamentului vei afla noi strategii de marketing și tehnici de copywriting pe care le poți adapta chiar și contului tău personal. Dacă ești o persoană creativă, plină de imaginație și cu aptitudini excelente de comunicare, atunci departamentul de Marketing și Relații Publice este locul potrivit pentru tine.

Dacă nu? Ghici ce? Nimic nu este imposibil și orice aptitudine poate fi dezvoltată!

Departamentul de Design Grafic are drept obiectiv atât promovarea asociației, cât și a proiectelor acesteia, cu ajutorul materialelor de promovare (afișe, flyere, stickere, logo-uri, montaje video etc). Ca membru în acest departament vei învăța cum să îți folosești imaginația la puteri maxime cu ajutorul programelor Adobe, cum să creezi imagini grafice de la zero, dar și cum să editezi pozele prietenilor în Photoshop. Dacă nu te-am convins încă, să știi că tot noi oferim suport foto-video în cadrul evenimentelor marca LSE. Prin urmare, ia-ți aparatul și înscrie-te! Ai auzit vreodată zicala „o imagine face cât 1000 de cuvinte”? Ei bine, hai în departamentul nostru și află cum poți face acest lucru!

Departamentul de Proiecte își propune să vină în sprijinul voluntarilor dornici de a explora acest domeniu unde predomină creativitatea, seriozitatea și lucrul în echipă. În cadrul ședințelor de departament vom învăța cum să redactăm o cerere de finanțare, ABC-ul scrierii unui proiect, Managementul Proiectelor și multe alte lucruri ce le veți descoperi pe parcurs. Pe lângă activitățile obișnuite, vor fi organizate seri sociale, jocuri de dezvoltare a relațiilor interumane, dar și celebrul Teambuilding în care ne vom distra și vom realiza activități de toate tipurile.

Departamentul de Artă și Creație are ca obiectiv valorificarea potențialului artistic al membrilor LSE. În cadrul acestui departament voluntarii pot fi membri în echipele de organizare ce au ca domeniu de activitate: dansul, muzica, teatrul, artele plastice și participă/organizează ateliere de creație atât la nivel intern, cât și la nivel extern.

Prin urmare, dacă te consideri o persoană creativă sau vrei să-ți dezvolți aptitudinile artistice, atunci departamentul de Artă și Creație este locul potrivit pentru tine! Și nu uita – „Când artiștii se întâlnesc, iese spectacol”.