Departamente

Departamente

Munca în echipă este cea care îi face pe oamenii obişnuiţi capabili de rezultate neobişnuite.

În cadrul Departamentului Educațional vei învăța cum să folosești regulamentele ca argumente atunci când întâmpini o problemă pe parcursul semestrului. Vei afla  aspecte precum de unde și câți bani primește universitatea pentru fiecare student în parte, și cum poți fi ales ca reprezentant în structurile de conducere. Aici, vei lua parte la dezbateri și sesiuni de formare legate de domeniul educației și sistemul de învățământ superior.

Departamentul de Resurse Umane se bazează pe recrutarea, motivarea și dezvoltarea personală a membrilor pe diferite teme precum leadership, public speaking și atitudine. În cadrul Departamentamentului de Resurse Umane, vei lua parte la organizarea de teambuildinguri, traininguri, seri sociale, și vei reuși să dobândești abilități în lucrul cu oamenii, atingandu-ți potențialul prin implicarea activă în activitățile din cadrul ședințelor de departament.

 

În cadrul Departamentului de Fundraising vei învăța arta negocierii cu potențialii sponsori ai asociației și totodată cum să închei parteneriate cu aceștia pe termen lung. Vei avea ocazia să-ți dezvolți abilitățile de comunicare și de negociere, pe care le vei putea pune în practică și în viitoarea ta carieră. Tot aici, vei întocmi bugete și vei învăța să depui proiecte pe linii de finanțare. 

 

Departamentul de Marketing și Relații Publice este singurul departament în care e imposibil să îți pierzi timpul dacă îl petreci pe rețelele de socializare. Aici, vei concepe calendare de postări, vei relaționa cu mass-media, îți vei da frâu liber creativității creând conținut pentru paginile asociației și vei învăța secretele rețelelor de social media.

 

Departamentul de Design Grafic se ocupă cu imaginea și promovarea asociației prin crearea de materiale grafice pentru postări, flyere, stickere, afișe și multe altele. Aici, o să înveți să lucrezi în suita de programe Adobe, precum Photoshop și Premiere Pro, unde vei edita poze și vei realiza videoclipuri.

Departamentul de Proiecte are ca obiect principal de activitate supervizarea proiectelor asociației, asigurând astfel un cadru optim pentru desfășurarea acestora. Departamentul în sine propune dezvoltarea simțului critic, al observației și gestionarea resurselor. Aici vei învăța mai multe despre scrierea de proiecte, realizarea unei analize SWOT și gestionarea sarcinilor de lucru prin intermediul platformelor de Project Management.