Rubrica lui Scândură

Rubrica lui Scândură

Alexandra Andronic

Artist

„Sinceră să fiu, cu fiecare recompensă financiară, primesc și una spirituală – admirație și inspirație îmi oferă oamenii, iar eu pun toată dragostea și sufletul în fiecare lucrare”.

„Talentul este ceea ce ni s-a făcut în secret și pe care îl relevăm fără să știm”

Află povestea Alexandrei în articol!

Cristian Roșca

Afacerist

Un sfat pe care tânărul afacerist îl transmite tuturor este că „Dacă te concentrezi pe creșterea ta ca persoană, implicit va crește și afacerea ta.”

Așadar, nu lăsați pe nimeni să vă impună anumite limite, doar voi știți cu adevărat de ce sunteți capabili!

Află povestea lui Cristian în articol!

Andreea Ghebîrsină

Artist

„Lucrurile se întâmplă la timpul potrivit, și cu un motiv. Dacă ar fi să sfătuiesc pe cineva care nu are treabă cu arta, i-aș spune să petreacă puțin timp în liniște, alături de culori, un pix sau creion, și pur și simplu să mâzgălească acea coală de hârtie. Nu se știe niciodată – poate veți rămâne surprinși.”

Află povestea Andreei în articol!

Dumitrița Lefter

Artist

„Dumy Letter” e lumea în care sunt totalmente eu cea reală, fără arme, sinceră și autentică, dând frâu imaginației, creației și emoției să curgă. Cred că fiecăruia dintre noi, ne este necesar câteodată, să ni se amintească că emoția e ceea ce ne face oameni, ceea ce ne ține vii și ceea ce ne formează ca ființe supreme. Apoi, simpla ei acceptare, cunoaște libertatea absolută.”

Află povestea Dumitriței în articol!