Andreea Ghebîrsină

Andreea Ghebîrsină

Creativitatea, ambiția și dorința de a se autodepăși sunt câteva dintre lucrurile care o caracterizează pe Andreea. „Numele meu este Ghebîrsină Andreea Mădălina și sunt studentă în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, la specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune. De ce am ales FEAA? Deși simt nevoia de a-mi exprima sentimentele prin intermediul poeziilor, în liceu am urmat profilul Matematică – Informatică. Înclin, de asemenea, pe partea reală a lucrurilor.

Sunt o persoana care gândește în afara cutiei și care știe sa improvizeze, dacă este cazul. Îmi place când lumea îmi pune la îndoială abilitățile, pentru că știu că se înșală și astfel le pot demonstra contrariul.
Pasiunea pentru poezii a început acum aproximativ 5 ani, datorită unui proiect. Atunci am aflat că îmi place să scriu poezii, prietenii spunându-mi că mă pricep la asta.

Am scris fel și fel de poezii și niciodată nu m-am axat pe un anumit stil sau un anumit gen. Mereu am scris, și încă scriu, ceea ce simt. Nu sunt genul de poet care să se forțeze să aibă rimă sau sens, în momentul în care scrii ceea ce simți, e posibil să fii surprins. Am pățit să îmi recitesc poeziile, după o perioadă lungă, și am rămas surprinsă că am reușit să scriu lucrurile respective.

În 5 ani am scris peste 70 de poezii, luând adesea pauze, pentru că niciun scriitor nu poate să scrie non-stop. Am avut, și am, momentele mele de liniște și haos, dar acum sunt într-un punct de echilibru între cele două.
Îmi place ceea ce fac, și adesea mă gândesc „Dacă nu m-aș fi implicat în acel proiect, când mi-aș fi descoperit pasiunea?” Pentru că da, știu că la un moment dat aș fi descoperit-o.

Unde vreau să ajung? Lucrurile se întâmplă la timpul potrivit, și cu un motiv. Dacă ar fi să sfătuiesc pe cineva care nu are treabă cu arta, i-aș spune să petreacă puțin timp în liniște, alături de culori, un pix sau creion, și pur și simplu să mâzgălească acea coală de hârtie. Nu se știe niciodată – poate veți rămâne surprinși.

Pentru artiștii mei: Nu renunțați la pasiunea voastră, fiecare e diferit în felul său, cine știe ce vă rezervă viitorul?”.

Andreea și-a depășit frica de a-și face poeziile publice și o puteți găsi pe site-ul ei!